Nieuwslezer App

Nieuwslezer versie 1.0 voor de iPhone en iPad!

De Nieuwslezer IOS applicatie is gemaakt om het nieuws te kunnen beluisteren op elk willekeurig moment waar u ook bent. In de file, tijdens het ontbijt, in de trein, etc. 

De applicatie komt binnenkort beschikbaar in de App Store via iTunes. De applicatie draait zowel op de iPhone als op de iPad en de iPod Touch. 

Als je vragen hebt hierover, mail mij gerust (zie onderstaand mailadres).

Functies:

1e Tabblad:

Play - Hiermee start u de applicatie. Het zal de nieuwsitems ophalen uit de geselecteerde bron en deze voorlezen op basis van de instellingen in tabblad 2. Als de app aan het downloaden is kan deze niet gepauzeerd of gestopt worden. De knoppen zijn grijs gemarkeerd. Als het nieuws wordt voorgelezen kan het volume harder of zachter worden gezet door middel van de hardware knoppen aan de zijkant van het apparaat.

Pauze - Als de nieuwslezer voorleest, kan dit gepauzeerd worden door op de pauzetoets te drukken. Na nog een keer drukken gaat deze weer verder.

Stop - Stopt de hele stream. Na een nieuwe play, zullen de items weer opnieuw (ververst) ingelezen en verwerkt worden.

Selecteer een nieuwsbron - Hier kan 1 van de 4 bronnen worden geselecteerd. Als de stream loopt kan een andere bron worden geselecteerd, maar deze zal pas worden ingelezen na een STOP en daarna een START/PLAY.

2e Tabblad:

Berichten of koppen - Hier kunt u kiezen uit het voorlezen van alleen de titels van items of het bericht/de inhoud van de nieuwsitems. 

Max 10 of max 20 items - spreekt voor zich. Keuze uit maximaal 10 of 20. Sommige nieuwsbronnen hebben maximaal tussen de 10 en de 20 items.

Xander of Claire - Een mannelijke of vrouwelijke stem.

Click aan of uit - Click aan ondersteund de terugkoppeling van de keuzes.

3e Tabblad

Informatie over de applicatie.

Screenshots

Hieronder een aantal screenshots:

foto(7)
foto(5)
foto(4)
foto(6)


Opmerkingen of vragen?

Als je opmerkingen of vragen hebt kan je die stellen door een mailtje naar:

vandekraats <hier het AT symbool>gmail.com


© Marcel van de Kraats 2013